فواید کاهش وزن قسمت4
5_ تغییر طعم غذاها
کاهش مقدار زیادی وزن در زمانی کوتاه ممکن است سبب تغییر جوانه های چشایی شود. پژوهشگران دانشگاه استنفورد دریافتند که ۸۷ درصد از بیماران تحت عمل جراحی چاقی، پس از جراحی گزارش کردند که طعم غذاها برایشان تغییر کرده است. نصف آنها طعم غذا را واضح تر و نیمی دیگر طعم غذا را کمتر می گفتند. در نتیجه آنهایی که معتقد بودند طعم غذا کمتر شده است در طول سه ماه ۲۰ درصد بیشتر از گروه دیگر وزن کم کردند. پژوهشگران می گویند به تحقیقات بیشتری نیاز است تا مشخص شود دلیل اصلی تغییر جوانه های چشایی چیست. در بررسی دیگر دریافتند سه چهارم از بیمارانی که مورد عمل جراحی چاقی قرار گرفتند بعد از عمل از غذاهای خاصی مثل گوشت و لبنیات بدشان می آمد.